Welkom bij From A to Greece

Waar streven wij naar?

Steden

From A to Greece maakt zich sterk voor de klant. Wij streven ernaar fantastische reizen te creëren die blijvende herinneringen achterlaten. Dit doen we in combinatie met het verlichten van keuzestress bij reizigers die eigenlijk naar meerdere plekken tegelijk willen reizen, omdat elke locatie zijn eigen charmes heeft en ontdekt moet worden. Wij helpen de klant door samen met hun een keuze te maken.

Hoe wij dit gaan realiseren? Bij ons draait het allemaal om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij zorgen voor topkwaliteit door alle opties te vergelijken, accommodaties met goede beoordelingen te kiezen en flexibele vluchttijden aan te bieden. Dankzij onze uitgebreide reiservaring hebben we overal connecties, waardoor we een reisaanbod samenstellen dat perfect bij jou past. Daarnaast is From A to Greece jouw persoonlijke reismaatje. Dit betekent dat jij zowel voor als tijdens en na de reis ons kan WhatsAppen. Wil je een ervaring delen, een aanbeveling krijgen of een simpel praatje maken? Wij zijn altijd bereikbaar en zorgen voor snelle antwoorden. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk.

Wie zijn wij?

From A to Greece, als onderdeel van FromAtoEverywhere, is opgericht in 2023 door Damian Blokdijk en Stefano van Look. Tijdens hun studentenjaren hebben ze uitgebreid gereisd, en hun passie voor reizen is alleen maar gegroeid. Tijdens deze reizen kwamen ze tot de ontdekking dat er enkele tekortkomingen waren in de reisbranche. Ze merkten op dat er weinig aandacht werd besteed aan de klant nadat deze een vakantie had geboekt. Zo ontstond FromAtoEverywhere, dat fungeert als een ‘travelbuddy’ tijdens de vakantie. De mogelijkheid om overal en op elk moment assistentie te krijgen voor welke vraag dan ook, sprak beide heren zeer aan.

Reizen moet mogelijk zijn voor iedereen, vinden zij. Daarom staat het team van FromAtoEverywhere ook altijd klaar om iedere reiziger te helpen. Welk budget de reiziger ook heeft, er wordt altijd gezocht naar de optimale reis. Daarnaast helpen zij ook met betaalbare all-in autohuur, want wie wilt er nou geen zorgeloze vakantie?

Waar is From A to Greece te vinden?

From A to Greece, als onderdeel van FromAtoEverywhere V.O.F, is gevestigd op de Verlengde Lageweg 19 te Hoorn. Hier hebben wij een kantoorunit. Dagelijks werken wij keihard om de mooiste reisjes samen te stellen, volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

Klanten helpen,
Dat is onze passie!

Wij doen er alles aan om voor jou een onvergetelijke ervaring te creëren. Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over onze verrassingsreizen? Neem gerust contact met ons op

Contact